Op zoek naar een lichtkoepel met allerlei mogelijkheden? Dan is de Lichtkoepel Skylux of een andere Excellent uitvoering echt iets voor jou!

Er zijn veel verschillende soorten lichtkoepels. Verschillende vormen, verschillende formaten alles is mogelijk. Ben jij op zoek naar een lichtkoepel, maar weet je niet wat voor één je wilt? Lichtkoepeltje heeft een groot assortiment lichtkoepels. Door dit ruime aanbod zit er altijd wel een lichtkoepel bij voor jou! Zo is er keuze uit de Lichtkoepel Basic, Lichtkoepel Excellent én de Lichtkoepel Skylux en de Lichtkoepel HR++.

De Excellent lichtkoepels en de Skylux lichtkoepel

Bij Lichtkoepeltje kun je lichtkoepels bestellen als complete set, maar zeker ook los. Een lichtkoepel is voor elke ruimte geschikt, of je nou een lichtkoepel wilt in je badkamer, keuken of carport, het kan allemaal. De lichtkoepels van Lichtkoepeltje kunnen geleverd worden met helder glas of opaal glas. Nou denk je misschien, opaal glas? Maar daar kan je niet doorheen kijken, hoe komt er dan licht binnen? Het klopt, door opaal glas kan je inderdaad niet heen kijken, maar het houdt maar 7% van het licht tegen ten opzichte van een heldere lichtkoepel. Ideaal voor in ruimtes waar je privacy wilt behouden, maar toch licht binnen wilt laten komen! De lichtkoepels zijn te verkrijgen in verschillende varianten. Namelijk met enkelwandig glas, dubbelwandig, drie-, vier-, en vijfwandig. Al deze opties zijn mogelijk, afhankelijk van wat voor soort isolatie je wilt. Maar dit is niet alles. Je kunt namelijk ook nog een keuze maken uit PC (polycarbonaat) of acrylaat. Polycarbonaat is 300 keer zo sterk als glas, terwijl de kunststof acrylaat 25 keer sterker is dan glas. Lichtkoepeltje is niet voor niets dé lichtkoepelspecialist van Nederland. Ze hebben naast al die opties ook nog gedacht aan de opstanden van de isolatie. Ze hebben hier ook weer de keuze uit drie soorten. PVC-, H15 polyester- en de PVC ISO++ polyester opstand. De PVC dakopstand is handig voor onverwarmde ruimtes. De H15- en de PVC ISO++ polyester opstand is meer geschikt voor verwarmde ruimtes.

5 soorten lichtkoepels

Op de website bieden ze de volgende types aan:

De Excellent lichtkoepel zonder dakopstand, de Excellent lichtkoepel met dakopstand, de Excellent lichtkoepel met ventilatie (type SK), Excellent lichtkoepel met daktoetreding (type SK) en de Excellent Skylux Platdakraam met HR++ energie safe veiligheidsglas.

Mocht je interesse hebben in een Lichtkoepel Skylux/Excellent, wees er dan snel bij. Want bestel jij voor 1 maart een Lichtkoepel Skylux/Excellent dan krijg je nu extra winkelkorting! Maar daar blijft het niet bij. Bovenop de extra winkelkorting krijg je namelijk ook nog eens gratis bezorging!

Montage

Mocht je de lichtkoepel willen laten monteren dan kan dit zeker. In de omgeving Arnhem en omstreken kunnen de lichtkoepels worden gemonteerd door het eigen montage team. Mocht je hier niet in de buurt wonen is dat geen probleem! Het eigen dakdekkersteam van Heuveling Dakbedekkingen B.V. zorgen dat de klus zorgvuldig en kwalitatief goed geklaard wordt.

Garantie/kwaliteit

Kwaliteit leveren vindt Lichtkoepeltje erg belangrijk. Een lichtkoepel voorziet jouw woning van extra licht op een duurzame manier. Dan wil je ook kiezen voor kwaliteit. Lichtkoepeltje biedt je elke lichtkoepel aan voor een scherpe prijs en geeft daarnaast 10 jaar fabrieksgarantie. Elke lichtkoepel is van uitstekende kwaliteit zodat je je geen zorgen hoeft te maken en puur kunt genieten van je nieuwe aankoop.

Ben jij geïnteresseerd in het aanschaffen van een lichtkoepel? Weet je alleen niet welke? Ga dan naar de website van Lichtkoepeltje en bekijk het aanbod. Er zit gegarandeerd een lichtkoepel bij die precies past bij jouw woning/ruimte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *