Boxkleden die baby’s en ouders gelukkig maken 

We zullen allemaal wel een idee hebben hoe passende boxkleden eruit zien. De term passend heeft dan niet alleen betrekking op het formaat, zodat het kleedje perfect in de box past, maar natuurlijk ook op de zachtheid en de stevigheid. Want deze moeten perfect aansluiten  op jouw eisen. 

Je kind kan deze eigenschappen ook zeker waarderen want die zal er vooral op spelen en er daarom bij gebaat zijn dat het een duurzaam boxkleed betreft. Wanneer het speelkleedje bestand is tegen een regelmatige wasbeurt komt het natuurlijk ook goed uit. De kwaliteit van een boxkleed natrekken is daarom verstandig om te doen. 

Een boxkleed helpt om een box aan te kleden

Boxkleden zijn vaak kleurrijk. Wanneer je op een website zoals www.koeka.com kijkt, kom je kleden met leuke opdruk tegen in allerlei kleuren. Deze staan vaak in contrast met de box zelf die vaak maar in één kleur komt. Het kleed heb je daarom hard nodig om het wat op te fleuren en te voorkomen dat er een grauwe doos in de woonkamer of slaapkamer staat. Vaak komen de boxkleden zelfs met een verschillende kleur aan elke zijde, hierdoor heb je met zo’n kleed nog meer mogelijkheden om kleur aan de box te geven. Een kleed geeft twee keer zo veel mogelijkheden en je verandert alles door hem om te draaien.

Een kleed gebruiken zonder box 

Een boxkleed hoeft niet persé de ondergrond te zijn in een box. Het komt natuurlijk wel eens voor dat een kindje op de vloer speelt, ook hier is een kleed erg handig. Eigenlijk kan en is het ook aan te raden altijd een kleed neer te leggen op de vloer wanneer er iemand rondkruipt. 

Kortom, een boxkleed komt altijd van pas of er nu wel of geen box is. Bovendien is er altijd wel een die aansluit bij je voorkeuren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *