Het bestellen van een VELUX verduisterend rolgordijn

VELUX bied verschillende originele verduisterende rolgordijnen aan voor uw dakraam. Wil jij niet dat uw kamer in de ochtend of overdag veel licht binnenkrijgt. Dan is het VELUX verduisterend rolgordijn een perfecte oplossing voor uw kamer. Ook als u het niet helemaal wilt laten verduisteren maar wel de zon wilt weren dan kunt u het beste voor de VELUX combi aanbieding DOP kiezen. Zo heeft VELUX verduisterend rolgordijn voor u 24 verschillende schitterende kleuren waaruit u kunt kiezen. Er zijn twee groepen waarin de rolgordijnen zijn verdeeld in kleuren en prijzen. Prijsgroep 1 bevat rolgordijnen in 4 verschillende basiskleuren die direct leverbaar zijn. Het gaat om de kleuren grijs, blauw, wit en beige. In prijsgroep 2 vallen de andere overige 20 kleuren, daarbij gaat het om 4 verschillende prints en 16 overige normale kleuren zonder prints. VELUX verduisterend rolgordijn is te verkrijgen in verschillende soorten maten voor uw dakraam. VELUX beschikt ook over een DSL Solar rolgordijn waar stroom dus niet nodig is dankzij het zonne-energie systeem. DSL Solar rolgordijn kan ook bediend worden met een afstandsbediening. Ook is er het verduisterend elektrisch rolgordijn dat makkelijk bedienbaar is vanaf een afstand. Als u een handmatig bedienbaar dakraam heeft, kunt u ook voor een bedieningssysteem KUX 110 kiezen. Alle DML elektrische rolgordijnen van VELUX worden standaard met 3 jaar garantie geleverd. Zo wil Dakraampje.nl ervoor zorgen dat alle klanten met een uitstekende service worden geholpen.

VELUX verduisterend rolgordijn monteren

Wilt u er vanuit gaan dat u een goede montage ondergaat en alles ook veilig verloopt? Met het Pick & Click systeem zorgt u voor een goede en makkelijke montage voor uw rolgordijnen.  Voor goede en juiste maten kunt u terecht bij de webshop van VELUX. Bij deze webshop kunt u de juiste code van uw dakraam invullen en word u zo verder geholpen. Bij elke aankoop van het VELUX verduisterend rolgordijn word er een handleiding meegeleverd voor hulp en aanwijzingen. Ook zijn er natuurlijk op YouTube genoeg filmpjes te vinden over de montage.

Kwaliteit en garantie op het VELUX verduisterend rolgordijn

Voor elke aankoop van VELUX die u doet bij Dakraampje.nl bent u altijd verzekerd met 3 jaar garantie. VELUX hoopt u zo een betere en uitstekende service te bieden en natuurlijk hele goede kwaliteiten waar u op kunt rekenen bij VELUX. Om ervoor te zorgen dat elke klant uiteindelijk tevreden is met zijn aankopen, bied VELUX verduisterend rolgordijn aan voor een mooie scherpe prijs. Dakraampje.nl staat 24/7 voor u klaar en staat zo altijd bereid om elke klant te helpen met de vragen die ze hebben. Via de website kunnen er online vragen gesteld worden voor een snel en makkelijk antwoord. Klanten die hun VELUX aankopen hebben gedaan bij Dakraampje.nl geven een beoordeling van een 9,2. Zo kan er trots gezegd worden dat de meeste klanten helemaal tevreden zijn met de service en hun aankopen. Laat u bestelling thuis bezorgen of kom het ophalen in Arnhem. Wacht niet langer en kijk snel de site Dakraampje.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *