Schramm bedden – het fundament voor zalig slapen

Al sinds 1923 maakt het Duitse familiebedrijf Schramm Werkstätten kwaliteitsbedden en dito matrassen. Ze doen dit zo goed dat Schramm bedden gelijkgesteld worden met luxe en comfortabel slapen, gecombineerd met doordacht vakmanschap. Schramm legt de lat dan ook hoog. Doordachte ontwerpen worden gecombineerd met kwaliteitsmaterialen die met kundig vakmanschap tot bedden worden omgetoverd. Het spreekt voor zich dat het om unica gaat, elk bed wordt met de hand gemaakt. Het credo van Schramm is: bied een ultieme slaapervaring.

Generaties aan slaapspecialisten

Gerard Schramm stond aan de basis van het beddenbedrijf. Hij inspireerde zijn familie om alleen maar bedden van onovertroffen kwaliteit te maken. De generaties na hem volgden de traditie van vakmanschap en de hang naar excellentie. Dat heeft Schramm geen windeieren gelegd. Want vandaag de dag is Schramm Werkstätten alom bekend om de innovatieve slaapsystemen. Hier komt dan ook een stukje moderne technologie om de hoek kijken. Niet alleen wordt elk bed met de hand gemaakt door specialisten, de beste materialen zijn geselecteerd om tot een perfecte slaapervaring te komen. Concreet betekent dat dat Schramm bedden een heel ergonomisch ontwerp hebben waarbij elk comfortabel detail is meegenomen.

Het uiterlijk van Schramm bedden

Hoe ziet zo’n puik bed er dan eigenlijk uit? Het plaatje is als volgt: elk bed heeft een prachtig gestoffeerd hoofdbord en is uitermate fijn afgewerkt. Het zijn bedden die lijken te zeggen: ik ben een en al luxe, kom heerlijk liggen. De esthetische aantrekkelijkheid van de bedden is onmiskenbaar. En de beperkte oplage van een type bed maakt dat je je slaapkamer ook met een unicum verrijkt. Het is trouwens dan ook een bed dat op jouw persoonlijke voorkeuren en slaapbehoeften is afgestemd! Een bed van Schramm is puur maatwerk, helemaal aangepast aan jouw wensen. Dat betekent wel dat je er een prijs voor moet betalen. Ook bedden die geproduceerd worden in kleine oplages, zitten in een wat hoger prijssegment dan gewone bedden. Dat komt niet alleen door de kleine oplages maar ook doordat Schramm innovatieve technologieën heeft gebruikt om de bedden te maken.

Het innerlijk van Schramm bedden

Schramm bedden dragen op cruciale wijze bij aan een goede nachtrust en dus een gezonde slaap. De bedden zijn comfortabel en ondersteunen daar waar het moet. Elk bed is afgestemd op de lengte en breedte van de slaper. Lawaai en kraken zul je niet meemaken bij een Schramm bed. De matrassen werken spierpijn tegen. Matrassen en beddengoed van Schramm voeren overtollige warmte goed af, heel handig tijdens zweetnachten. Door het bed zo gerieflijk mogelijk te maken, wordt stress zoveel mogelijk vermeden. Zo kom je liggend gemakkelijk tot rust. Schramm weet ook dat een goed bed zeker kan bijdragen aan een regelmatig slaapritme. De bedden van Schramm behoren niet tot de goedkoopste categorie maar geven je elke nacht wel exact dat waar je lichaam om vraagt.

Constructief top!

De aandacht voor het detail en de keuze voor hoge kwaliteitsmaterialen heeft ertoe geleid dat Schramm bedden zich presenteren door:

• Natuurlijke en ademende stoffen

• Gebruik van hoogwaardige houtsoorten

• Goede veren en pocketveren

• Duurzame insteek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *