Kiezen voor design tapijt of vloerkleed

Veel mensen hebben een voorkeur voor hip, trendy en modern. Gebouwen worden helemaal gemoderniseerd, schoenen zijn tegenwoordig echte kunstwerkjes en auto’s worden voorzien van de allernieuwste technologieën en de nieuwste designs. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor gebouwen, schoenen en auto’s, vrijwel alles is tegenwoordig in design uitstraling verkrijgbaar. Zo zijn er dus ook design vloerkleden te verkrijgen. Menig Nederlander is je dan ook al voor geweest en heeft een mooi design vloerkleed in de woonkamer liggen. Wil je ook een design vloerkleed of tapijt vloer laten leggen? Dan is dit artikel interessant om te lezen; we gaan het namelijk over design vloerkleden hebben.

Design vloerkleed

Met design vloerkleden worden vloerkleden bedoeld in een aparte, moderne en trendy stijl. Een design vloerkleed is in verschillende maten, vormen, kleuren en materialen te verkrijgen. Zo zijn ze bijvoorbeeld in ronde vormen te verkrijgen, maar ook rechthoekige vloerkleden kunnen een design waarde hebben. Ook de materialen kunnen verschillen, van lekker dik wol tot aan gladde lederen stukjes. Meestal zijn de echte design vloerkleden niet in iedere vloerkleed- en karpet speciaalzaak te verkrijgen, maar wel in de iets meer aparte en trendy speciaalzaken.

Voorbeelden tapijt vloerkleed

Om een beter beeld te geven van wat nu precies een design vloerkleed kan zijn, geven we hieronder twee voorbeelden van design vloerkleden die ontworpen zijn.

● Woody Wood vloerkleed. Dit vloerkleed is een goed voorbeeld van design, het is namelijk een vloerkleed met een dwarsdoorsnede van een boom. Het heeft hierdoor een natuurlijke uitstraling en is geschikt om overal in huis neer te leggen. Het Woody Wood vloerkleed is ontworpen door Yvette Laduk, oftewel YL design. Het kleed heeft een dwarsdoorsnede van twee meter en is van kunststof vezels gemaakt die getatoeëerd zijn met inkt. Op het moment kost dit design vloerkleed 730 euro en je kunt het via internet bestellen.

● Vloerkleed body spot. Dit is geen standaard vierkant, rond of rechthoekig vloerkleed maar een vloerkleed in de vorm van een bodyspot van een vrouw of een man. Crime Scene Investigation wordt werkelijkheid in je woonkamer. Dit design vloerkleed is gemaakt van hoogwaardig zwart tapijt en is 180 meter lang, dus levensgroot. Momenteel is het design vloerkleed te verkrijgen voor 79 euro. Heb je dus een minder groot budget maar wil je toch een design vloerkleed, dan is dit een goede optie. Je kunt eventueel ook kiezen voor hoogpolig tapijt. Dit heeft een hele mooie uitstraling.

Design vloerkleed kopen in een tapijtwinkel

Je hebt dus net gezien dat een design vloerkleed helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Het hangt er natuurlijk ook van af wat onder design wordt verstaan, want design vloerkleden die door ontwerpers met naam en faam zijn ontworpen, zijn altijd duur. De meeste design vloerkleden kun je ook via webwinkels op internet bestellen. Zo heb je bijvoorbeeld de woonwebsite. Hier wordt allerlei informatie gegeven over wonen en inrichting. Tevens worden er design en trendy spullen aangeboden, waaronder ook het Woody Wood vloerkleed. Ook zijn er in Nederland diverse speciaalzaken waar design vloerkleden verkocht worden. Mocht je een design vloerkleed op het oog hebben, dan is het altijd verstandig om bij verschillende aanbieders de prijzen te vergelijken, deze kunnen namelijk verschillen. Daarnaast zou je nog op veilingsites kunnen kijken, want hier worden tweedehands design vloerkleden aangeboden voor een lagere prijs dan in de winkel. Vaak zijn deze nog in prima staat en anders kan de stomerij wonderen verrichten.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *