Schuimbeton van Top Renovloer

Top Renovloer staat bekend om het feit dat het dé renovatievloer van Nederland legt en levert, een renovatievloer van schuimbeton. Schuimbeton van Top Renovloer wordt zowel bij de particulier als bij bedrijven gebruikt. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat schuimbeton van Top Renovloer zeer licht van gewicht is dat het een duurzaam product is en dat het zowel de kruipruimte in je huis als een nieuwe vloer op de best denkbare wijze isoleert.

Schuimbeton van Top Renovloer: een mix van cement, water en schuimmiddel

Goede vraag; wat is schuimbeton van Top Renovloer dan precies? Waar bestaat het uit? In schuimbeton van Top Renovloer vind je een mengsel van cement, water en schuimmiddel eventueel met aanvulling van vulstoffen, kunststof vezels en fijner zand. Je hebt met schuimbeton van Top Renovloer dus te maken met een product dat volledig recyclebaar is. Het is duurzaam en staat bekend om de gesloten structuur. Het product biedt steeds de best denkbare isolatie en biedt eveneens meer dan prima weerstand tegen de winter in de vorm van vorst en dooi.

Vlakt zelf uit en verdichten is evenmin noodzakelijk

Schuimbeton is een zeer plastisch product. Met behulp van een speciepomp en twee slangen pomp je tot een maximum van 100 vierkante meter horizontaal en 25 vierkante meter verticaal. Het product vlakt van zichzelf al redelijk goed uit en verdichten is daardoor niet nodig. Wel wordt de oppervlakte door specialisten gladgestreken. Het is in alle gevallen nodig om te checken of de materialen waar het schuimbeton tegenaan komt te liggen niet over vocht absorberende eigenschappen beschikt. Je brengt het isolatiemateriaal bovendien beter niet aan als het regent of bij een temperatuur die beneden de 5 graden Celsius ligt.

Geen indringing van water meer en geen hinder meer van tocht

Met het aanbrengen van schuimbeton van Top Renovloer beperk je de indringing van water tot zo goed als nul. Daarbij bespaar je door het aanleggen van een dergelijke isolatievloer behoorlijk wat energie en word je binnenklimaat een stuk prettiger. Schuimbeton van Top Renovloer maakt een definitief einde aan vochtproblemen uit de kruipruimte van je huis en ook met de tocht uit de kruipruimte is gedaan. Vaak wordt het product van Top Renovloer aangebracht nadat de houten balken vloer uit de kruipruimte is verwijderd en afgevoerd wordt. De kruipruimte wordt vervolgens door vakmensen in orde gemaakt zodat er schuimbeton in gepompt kan worden.

Wat betreft vloerverwarming is het goed te weten dat die in combinatie met schuimbeton uitstekend functioneert. Deze combinatie biedt eigenlijk alleen maar voordelen. Top Renovloer weet waarover het praat en wat het doet. Het heeft namelijk al plus veertig jaar ervaring en op het gebied van kennis van zaken en deskundigheid zul je nooit een betere partner aan je zijde vinden.

Problemen behoren tot het verleden

Je weet dus wat je nodig hebt als je te maken krijgt met tocht en vocht uit de kruipruimte of wanneer je de nieuwe vloer op de beste wijze wilt isoleren. Precies ja, schuimbeton van Top Renovloer. Dan behoren de problemen meteen tot de verleden tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *