Marokkaanse kleden en kussentjes

Je wordt al helemaal vrolijk van, de Oosterse kussens die nu ook in Nederland te koop zijn. De kussens worden in Marokko of Egypte met de hand gemaakt en vinden vast een mooie plek bij jou op de bank of loungeset. De kleuren en patronen van deze kussens zorgen ervoor dat de kussens echt opvallen. Met een paar kussens breng je makkelijk een accent aan in je kamer. De variatie aan kleuren zorgt ervoor dat de kussens altijd goed te combineren zijn met grotere vlakken effen kleur. Maar als je echt van bont houdt, kunnen deze Marokkaanse kussentjes het helemaal af maken.

-> Prachtige Marokkaanse berber tapijten online kopen kan hier!

Bij Ghalia hebben we op dit moment vier verschillende type Oosterse kussentjes. Maar na ieder bezoek aan onze producenten in het Midden-Oosten, krijgen we vaak nieuwe zendingen. We houden je dan ook graag op de hoogte van nieuwe series kussens uit Marokko of Egypte. Een van de populairste series zijn de Damali kussens.

Deze kleurrijke kussens zijn eigenlijk allemaal uniek van kleur en ontwerp door het edele handwerk dat in de productie van deze kussens is gaan zitten. De bloemen en blaadjes vormen een mooi patroon en de kussens zijn mooi afgewerkt met een vrolijk randje.

Dit is de meest recente collectie gekleurde zitkussens uit Marokko.

De maat van de kussens is ideaal (50 x 35 cm) en past lekker in je rug. Met deze kleurrijke kussens versterk je de oosterse accenten in je huis.

De beste winkel om zowel vloerkleden als kussens te kopen met oriƫntaalse stijl is Ghalia.

Nuttige NAP gegevens:
Naam: Ghalia
Adres: Koninginneweg 4, 2161 ZP Lisse
Phone/Telefoon: 0252 729 973

Helemaal fijn gratis verzenden en 30 dagen bedenktijd. Je hebt niets te verliezen!

Bestel er een paar voor op de bank, of om deze zomer buiten in de loungeset te leggen. Dat wordt genieten.

 

Geef een reactie