Tapijt in de badkamer?

 

Een van de belangrijkste kamers in huis is de badkamer. We brengen hier de meeste tijd door en in dit kleine stukje ruimte gebeuren ook de meeste ongelukken. Vaak glijden we uit vanwege een gladde of natte vloer. Wellicht is een tapijt niet het eerste waar u aan denkt bij een badkamervloer. Een tapijt kan echter erg geschikt zijn voor de badkamer, daarnaast kost een tapijt ook niet veel geld en kan de veiligheid in uw badkamer tot een hoger niveau tillen.

 

Uitglijden voorkomen

Een dergelijk tapijt voor in de badkamer kunnen vele voordelen met zich meebrengen. Het kost namelijk niet veel geld in vergelijking met andere vloeren, het zorgt voor een volledig andere aanblik maar het belangrijkste is dat het veiliger is. Veel mensen die uit de douche stappen kunnen namelijk nog eens lelijk uitglijden en daarmee hun hoofd verwonden. Het plaatsen van een tapijt kan dat dus voorkomen. Een tapijt voelt daarnaast ook nog eens erg comfortabel aan uw voeten.

 

Vloerverwarming

Een reden waarom mensen liever geen tapijt kopen voor hun badkamer is omdat ze bang zijn dat het niet veilig te gebruiken valt in combinatie met vloerverwarming. Echter is dit geen probleem. Vloerverwarming en een mooie tapijt gaan namelijk goed samen, niet alleen de uitstraling en comfort ervan maar ook de veiligheid wordt vergroot. Zo kunt u zichzelf geen pijn doen als u bijvoorbeeld op een verwarmde groeve staat van de vloer.

 

Er zijn tegenwoordig ook speciale tapijten voor in de badkamer, zodat deze niet gaat schimmelen of te vochtig wordt. Meer informatie vindt u op tegeldepot.nl. Hier vindt u onder andere leuke accessoires voor in de badkamer, zoals badkamertegels.

 

Geef een reactie