Op zoek naar tegels? Zoek niet verder!

Tegels zijn op ieder huis een toevoeging. Door de grote variatie in keuze wat betreft tegels kun je altijd wel een plek in je woning vinden waar tegels een toevoeging op zijn. Tegels geven de ruimte waarin ze geplaatst worden een nieuwe uitstraling, dus als je een beetje variatie in je woning zoekt dan kun je dat gemakkelijk bereiken middels wand of vloertegels! 

Tegels, waar kan ik ze kwijt? 

Dit is waarschijnlijk een vraag die je direct te binnen schiet. Tegels kun je tegenwoordig echter overal kwijt. Doordat de tegels met verschillende vormen van coating behandeld worden kunnen ze in iedere kamer tot hun recht komen. Wandtegels in het toilet of de badkamer worden bijvoorbeeld behandeld met een vochtafstotende coating. Op die manier trekt het water niet in de wandtegel en zal deze mooi blijven. Vloertegels in de woonkamer worden dan weer behandeld met stof afwerende coating, zodat stof en viezigheid er gemakkelijk vanaf komen. Het vergemakkelijkt het schoonmaken dus enorm!  

Wat voor tegels heb ik nodig? 

Als je besloten hebt dat je ergens in je huis vloertegels of wandtegels wilt, komt natuurlijk het lastige deel. Wat voor soort tegels heb je nodig en vooral hoe moeten ze eruitzien! Het voordeel van tegels is dat ze werkelijk waar in alle kleuren, patronen, stijlen en maten geproduceerd kunnen worden. Als je bijvoorbeeld rustgevende vloertegels in je woonkamer wilt, kun je kiezen voor een rustige kleur zoals zwart of gebroken wit. Wil je enkele opvallende wandtegels in je woonkamer, voor een sprekend effect, dan kun je beter voor wat drukkere of fellere kleur wandtegel gaan. Voor iedere soort tegel die je je kunt bedenken, kun je terecht bij tegelcentrum Siddeburen. Ze hebben hier een enorm ruim aanbod van verschillende vloer- en wandtegels in verschillende kleuren, materialen en patronen! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *