Stijlvol en tijdloos de meubels van Bert Plantagie stellen niet teleur

Stijlvol en tijdloos: de meubels van Bert Plantagie stellen niet teleur

Als jij de meubels van Bert Plantagie nog niet in het oog hebt, dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Voor iedereen die op zoek is naar een meubelstuk voor de woon- of eetkamer is deze designer een optie om in de gaten te houden. Bert Plantagie is een Nederlands merk dat meubels ontwerpt van natuurlijke materialen. Je herkent de stijl gemakkelijk door de simpele designs die op de één of andere manier toch direct in het oog springen. Voor de meubels van Plantagie worden alleen de beste natuurlijke materialen gebruikt. Deze ontwerper geeft jou de mogelijkheid je meubelstuk exact op je interieur aan te passen.

De meubels van Bert Plantagie

Bij Bert Plantagie kun je terecht voor meubilair en ook enkele accessoires die je in je woon- en eetkamer nodig hebt. Er zijn zitbanken, fauteuils, bijzettafels, salontafels en kasten voor de woonkamer en eettafels, eetstoelen, eetbanken en dressoirs voor de eetkamer. Als je het assortiment doorloopt zie je direct dat het eenvoudige ontwerp toch indruk opwekt en dat je met de meubels van Bert Plantagie zeker geen saai interieur zult creëren. Het beste bekijk je ze in een showroom, waar ze goed tot hun recht komen en je echt kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

Zelf variaties aanbrengen

De meubels van Bert Plantagie kunnen zo worden samengesteld dat ze exact passen in jouw interieur. Je kiest namelijk veel aspecten van het uiteindelijke resultaat zelf uit. Het materiaal, de kleur, de afmetingen en de afwerking is variabel. Er worden bijvoorbeeld 60 kleuren stof aangeboden en meer dan 40 kleuren leer. Je hebt de keuze uit verschillende onderstellen, de banken kun je zelf samenstellen en zelfs de hoogte van de arm en rug geef je door. Zo krijg je dus niet alleen een mooie bank, maar is deze ook helemaal afgesteld op wie er op komt te zitten. Zelfs de details, zoals de stiknaden, heb je zelf in de hand.

Snel een eetkamerset in huis

Omdat je de meubels van Bert Plantagie zelf samenstelt, kan het soms wat langer duren voordat je ze in huis hebt. Ze worden voor jou op maat gemaakt en dat kost tijd. Als je een eetkamerset nodig hebt en hier niet op kunt wachten, dan is er het Bert Plantagie quick programma. Ze hebben uit de eetkamer meubels van Bert Plantagie een selectie gemaakt met de meest populaire modellen. Ook hier heb je weer ruime keuze over de manier waarop je ze wilt laten samenstellen, maar kun je ze wel sneller in huis hebben. 

Bekijk de meubels van Bert Plantagie in een showroom

Als je nog twijfelt over dit stijlvolle Nederlandse meubelmerk, dan is het bezoeken van een showroom de beste manier om een beslissing te maken. De medewerkers kunnen je vertellen welke combinaties mogelijk zijn en daar zie je de meubels van Bert Plantagie in volle glorie. Bekijk hoe deze in jouw interieur kunnen worden gepast en creëer een uniek meubelstuk speciaal voor jouw woonruimte. Je kan ook www.deruijtermeubel.nl bezoeken voor de echte eye-catchers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *