Tapijt kopen bij woninginrichting van Kooten in Veenendaal

Bent u op zoek naar stijlvol tapijt in Veenendaal? Bezoek dan eens de showroom van Woninginrichting Van Kooten. Hier heeft u de keuze uit meer dan 200 verschillende soorten tapijten van alle gerenommeerde merken.

Bezoek de showroom van maar liefst 400m2 voor advies op maat. Laat je inspireren door de verschillende kleuren en structuren van tapijt en kies voor de kwaliteit van Woninginrichting Van Kooten.

Breed assortiment tapijt in Veenendaal

Tapijt moet je voelen. Voor het breedste assortiment tapijt in Veenendaal moet u zeker de showroom van Woninginrichting Van Kooten bekijken. Ervaar zelf de zachtheid van de verschillende soorten tapijten.

Wij bieden verschillende kwaliteiten tapijt, de meest voorkomende kwaliteiten zijn: laagpolig tapijt met lussenpool , reliëfbouclé, frisé-structuur en shagstructuur. Ook bieden wij verschillende wol- en frise kwaliteiten.

In ons assortiment beschikken wij over verschillende kwaliteiten tapijt, de meest voorkomende kwaliteiten zijn;

  • laagpolig met een lussenpool
  • laagpolig met reliëfbouclé
  • hoogpolig met frisé-structuur
  • hoogpolig met shagstructuur

Tapijt op de trap laten leggen

Tapijt wordt veelvuldig op de trap gelegd, aangezien tapijt warm en aangenaam aanvoelt. Het is wel belangrijk dat u voor een goede kwaliteit met een grote slijtvastheid kiest. Wij hebben verschillende tapijten, die speciaal voor de trap geschikt is. Ook de stootborden en de wang van de trap kunnen wij met tapijt bekleden.

Het leggen van tapijt in Veenendaal

Nadat u met een van de adviseurs een tapijt heeft uitgezocht, komt onze specialist eerst bij u inmeten. Aansluitend ontvangt u een offerte op maat. Nadat u akkoord bent gegaan, komen het vakkundige team het tapijt bij u leggen. Bij Woninginrichting Van Kooten wordt u van A-Z ontzorgd. Alles wordt weer netjes achtergelaten en ook een opruimservice behoort tot de mogelijkheden. Klik hier om de diverse tapijten  van Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *