Tapijten en vloerkleden voor de kinderkamer

 

Veel mensen denken aan tapijten en vloerkleden voor de huiskamer. Maar de kinderkamer verdient natuurlijk ook een eigen tapijt. Zo hadden wij al een prachtig berber tapijt liggen in de woonkamer. Helemaal uit Marokko. Maar in de slaapkamer van onze zoon Davey laakte nog een mooi tapijt.

 

Nu is Davey niet zo weg van het Berber tapijt. Dus we gingen op zoek naar een tapijt speciaal voor hem. Onze criteria? Het vloerkleed moet mooi zijn, het moet niet te groot zijn, niet meer dan 2 bij 2 meter want de kamer van Davey is niet bizar groot. En het moet een eco verantwoord kleed zijn, we willen bijdragen aan het milieu. Dus wij gingen zoeken op Pinterest, Instagram en Google natuurlijk. Na lang shoppen en vergelijken kwamen we uiteindelijk op: https://www.cozykidz.nl/nl/accessoires/vloerkleden/. Tal van leuke vloerkleden zagen we daar. Zoals het naya kleed mr bear sweet rose. Gemaakt van geheel organisch katoen. Een recycle productie van Liewood dus uitermate milieu bewust. Hij kostte minder dan 50 Euro dus precies binnen ons budget. Done deal. Enfin nog even verder kijken. Naco kleed diamond camel ook zeer tof. Wat mij vooral aansprak is dat letterlijk ieder kleed uniek is. Hij wordt geproduceerd uit rest stoffen, en iedere kleed dat gemaakt wordt verschilt daardoor net een beetje dus als Davey bij een vriendje op bezoek gaat kan onmogelijk precies hetzelfde kleed vinden.

 

Verder, wilden we dan ook nog een handvol posters kopen om de muren wat op te fleuren. Die hebben ze gelukkig ook bij die winkel en bestelden we erbij om verzendkosten te besparen. De URL kan men hier vinden: https://www.cozykidz.nl/nl/accessoires/posters-prenten/. We kozen voor een paar posters van Mrs Mighetto. Zeer stijlvol. We zijn uitermate tevreden eigenlijk over alle aankopen. De kinderkamer ziet er totaal anders uit, echt een transformatie. En dat voor weinig geldt, paleis voor een prikkie!

 

Geef een reactie